Майкрософт Azure

Azure е професионална платформа за облачни услуги, предлагани от Microsoft.

Azure функционира с всяка операционна система и широк спектър от програмни езици. Azure осигурява достъп до интегрирани услуги, включително процесорна мощност, хранилища, приложения, данни и мрежи, така че позволява бързо управление на инфраструктурата, реализация на по-голям брой задачи, и преди всичко осигурява значителни финансови икономии.

Azure Ви дава възможност да настройвате гъвкаво Вашето потребление спрямо нуждите Ви, и да плащате само за използваните услуги. Фактурирането на услугите се извършва на базата на ползвани минути, като ангажиментът за ценово предимство при най-популярните инфраструктурни услуги Ви осигурява най-добро съотношение цена/производителност.

Microsoft се ангажира да защитава и пази Вашите данни и е първият доставчик на облачни услуги, признат от Европейската комисия за защита на личните данни за свoята ангажираност към законите за поверителност в Европейския съюз.

Azure е проектирана за достъп до всички услуги, машини и приложения, без да се налага да се притеснявате за прекъсвания в достъпността. Системата Azure предлага договор SLA за управление на услуги на ниво 99,95%, непрекъснат мониторинг на състоянието на услугите и постоянна техническа 24 часова помощ.

Azure е процесорен облак с високо качество, затова осигурява достъп от всяко място по целия свят. Освен това е базирана на глобална мрежа от центрове за данни, която непрекъснато се разширява. Така конструираната платформа позволява стартиране на приложения за клиенти по целия ​​свят.

Вижте всичко за Azure

Andrey Kozarev